Sommige mensen waren geïrriteerd dat Miguel zijn vriendin in gevaar leek te hebben.

Was deze foto echt het risico waard?

Een glamoureus reisblogging-koppel is hard gesmeten voor het gevaarlijk bungelen uit een rijdende trein in Sri Lanka voor een Instagramfoto.

Beïnvloeders Raquel en Miguel, uit Portugal, plaatsten het gedurfde schot op hun 200.000 volgers op de site voor sociale media – en fans noemen de act ‘onverantwoord’.

Instagrammers Raquel en Miguel van het @explorerssaurus_-account zijn geslagen voor dit schot dat uit een rijdende trein bungelt.

Instagrammers Raquel en Miguel van het @explorerssaurus_-account zijn geslagen voor dit schot dat uit een rijdende trein bungelt. Bron: Instagram

De bloggers van het account @explorerssaurus_ namen de controversiële foto terwijl ze op een trein door het kleine stadje Ella reisden.

Vriend Miguel kan worden gezien door het kussen van het voorhoofd van Raquel terwijl ze haar hele lichaam uit de trein leunt en vasthoudt door de rails van de wagen vast te grijpen.

In een andere opname wordt Raquel gevangen genomen terwijl ze zichzelf met slechts één hand beveiligt, terwijl de andere Miguel vasthoudt terwijl hij de foto neemt.

Het echtpaar beweerde dat de trein ‘super langzaam ging’ en zei dat ze ‘ieders mening respecteren, maar het is niet riskant’.

In een ander gewaagd schot kan Raquel gezien worden terwijl hij met één hand vasthoudt terwijl het paar met de trein reist in Sri Lanka.

In een ander gewaagd schot kan Raquel gezien worden terwijl hij met één hand vasthoudt terwijl het paar met de trein reist in Sri Lanka. Bron: Instagram

Bekijk dit bericht op Instagram

We zijn allemaal op een lange reis, met problemen om op te lossen, lessen om te leren, maar bovenal ervaringen om van te genieten 🙌🚂 Waar ben je nu 🏠 en waar ga je naartoe for, want ‘Ik heb het altijd geweten’ 🙋 ♂ en ‘Ik heb het je gezegd’ 🙄, want ‘er gebeurt niets’ 🤷♀ en ‘alles is fout gegaan’ 😭 ga gewoon daar 🍃 en wacht niet te lang ⌛ … Wat er ook gebeurt, maak zeker dat je altijd geniet van deze prachtige rit genaamd leven ♥ ️ Wanneer was de laatste keer dat je op reis ging en waar ben je geweest? ✄┄┄┄┄┄┄┄┄┄┄┄┄ #travellingourplanet #wondeful_places #bestvacations #living_destinations #travelcouple #togetherfor #coupleshoot #srilanka #srilankatrip #wanderlove

Een bericht gedeeld door RAQUEL & MIGUEL (@explorerssaurus_) op

Ondanks hun bewering dat de trein langzaam aan het rijden was, werd de foto gemaakt toen ze op een brug reisden, en een foutje had kunnen resulteren in de val van Raquel in een enorm ravijn.

Talloze fans hebben commentaar gegeven op de foto, die bijna 40.000 likes heeft verzameld.

Een daarvan zei: ‘Je riskeert je leven alleen voor een foto? Net zo dat je het op sociale media kunt uploaden? Of doe je dit omdat dit je 'de haast' geeft? Hoe is dit verstandig? ‘

Een andere toevoeging: ‘Twee idioten die hun leven riskeren en de levens van anderen om gewoon likes te krijgen.’

Ondertussen sloeg iemand: ‘Dit zal meer emulators inspireren om dit te doen. Gevaarlijk. Onverantwoordelijk en alles in de naam van ijdelheid. ‘

Talloze mensen hebben de opmerkingen op hun pagina bekeken om hun gedachten over de stunt te delen.

Talloze mensen hebben de opmerkingen op hun pagina bekeken om hun gedachten over de stunt te delen. Bron: Instagram

Sommige mensen waren geïrriteerd dat Miguel zijn vriendin in gevaar leek te hebben.

Sommige mensen waren geïrriteerd dat Miguel zijn vriendin in gevaar leek te hebben. Bron: Instagram

Sommige mensen hebben Miguel bekritiseerd omdat hij zijn vriendin in gevaar had gebracht en niet degene was die volledig buiten de trein was.

Nochtans zei Raquel op Instagram: ‘De man [hij] heeft me niet in gevaar gebracht, ik ben behoorlijk onafhankelijk en ik doe waar ik me comfortabel bij voel.’

De bloggers voegden later toe: ‘De trein was bijna niet in beweging.’

Vorig jaar werd een schokrapport onthuld waaruit bleek dat 250 mensen op tragische wijze zijn gedood tijdens het nemen van gedurfde selfies sinds 2011.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het leven is als een schommel, op en neer bewegen … maar piekeren zal niet stoppen met het slechte gebeuren, het weerhoudt je ervan om van het goede te genieten. Dus gedurende deze periode zullen we ons niet concentreren op hoe verdrietig en frustrerend we zijn. We zullen genieten van de rit. We zullen ons concentreren op de beste dingen die we hebben. U!! ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ Het is krankzinnig hoeveel berichten we hebben gekregen, maar helaas weet niemand zeker wat we moeten doen. De meeste mensen vertelden ons dat het ongeveer 14 dagen zou duren en dan gaan we weer op het goede spoor. Laten we afwachten en zien 🙏 Bedankt, bedankt, bedankt voor alle adviezen en alle steun! Je hebt een manier gevonden om ons weer gelukkig te laten voelen ☺ Dus vandaag was je het beste wat ons overkwam, deel met ons wat het beste deel van je dag was? 🤩

Een bericht gedeeld door RAQUEL & MIGUEL (@explorerssaurus_) op

Tussen 2011 en 2017 zijn 259 mensen per ongeluk op allerlei verschillende manieren omgekomen terwijl ze selfies over de hele wereld namen.

De meest voorkomende manieren waarop mensen sterven tijdens het gebruik van selfies, zijn door te verdrinken, door het verkeer te worden geraakt of te vallen.

En het gebeurt overweldigend voor mannen, waarbij bijna driekwart van de slachtoffers een man is (153).

Acht mensen werden ook gedood door dieren terwijl ze poseerden voor zelfportretten en nog eens 16 werden geëlektrocuteerd in dezelfde periode.

Vorig jaar vielen een Britse toerist en haar Australische vriendje 100ft tot hun dood terwijl ze een selfie namen terwijl ze uitkeken over een strand in Portugal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *