Meghan, Hertogin van Sussex en prins Harry, hertog van Sussex ontmoeten kinderen in de menigte wanneer ze aankomen bij Bristol Old Vic. Afbeelding: Getty

Teen's f-bom laat Meghan achter, Harry geamuseerd

Als je royals ontmoet, loont het om je taal te letten.

Maar een nerveuze jongen verraste deze week Prins Harry en Meghan Markle door de F-bom te laten vallen tijdens een koninklijk bezoek.

Bekijk dit bericht op Instagram

Toen de kleine jongen plotseling zei: ‘f *** ing rond het podium’ šŸ˜‚ Meghan's reactie! Hilarisch! šŸ™ˆ Krediet: Sarah Turnnidge

Een bericht gedeeld door Meghan & Harry šŸ’ supporters (@harry_meghan_updates) op

En de reactie van het koninklijke paar was perfect.

The Sun meldt dat de faux pas van de tienerjongen kwam toen hij sprak over optreden in Bristol's Old Vic-theater, waar het stel op tourde.

Hij zei: ‘Je kunt niet zomaar op het podium flossen.’

Zwanger Meghan keek een seconde geschrokken en lachte toen en lachte.

Groot-Brittanniƫ Prince Harry, Duke of Sussex (L) en Groot-Brittanniƫ Meghan, hertogin van Sussex (R). Afbeelding: AFP

Groot-Brittanniƫ Prince Harry, Duke of Sussex (L) en Groot-Brittanniƫ Meghan, hertogin van Sussex (R). Afbeelding: AFP- bron: AFP

Dad-to-be Harry zet de jongen meteen op zijn gemak door te rommelen en de tong niet serieus te nemen.

Hij bukte zich om naar de jongen te duiken, keek hem in de ogen en trok een gezicht.

De reactie van het paar op het vloeken van de jongen is een andere indicatie van de meer ontspannen benadering van interactie met het publiek die Meghan en Harry graag willen bevorderen.

De hertog en hertogin van Sussex trotseerden de sneeuw om het historische theater te bezoeken, gebouwd in 1766, op vrijdagochtend.

Voormalig actrice Meghan, die onlangs het Nationale Theater als een van haar patronages heeft aangekondigd, is een gepassioneerde aanhanger van de kunsten.

Meghan, Hertogin van Sussex en prins Harry, hertog van Sussex ontmoeten kinderen in de menigte wanneer ze aankomen bij Bristol Old Vic. Afbeelding: Getty

Meghan, Hertogin van Sussex en prins Harry, hertog van Sussex ontmoeten kinderen in de menigte wanneer ze aankomen bij Bristol Old Vic. Afbeelding: Getty Bron: Getty Images

Tijdens het bezoek aan Bristol bood Harry ook woorden van troost aan een andere jongen die huilerig werd toen hij hem vertelde over de dood van zijn vader.

Harry, die prinses Diana verloor toen hij twaalf was, bracht tien minuten door met praten met de 15-jarige Iestyn Jones over het omgaan met verdriet.

Hij vertelde de tiener: ‘Hetzelfde gebeurde mij.’

Zijn compassie toonde, vroeg hij assistenten en arbeiders bij een boksclub in Bristol om de kamer te verlaten, zodat hij de tiener privƩ kon troosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *