De jonggehuwden lopen terug het gangpad door te zeggen

Prinses Eugenie deelt nooit eerder geziene trouwfoto's

Prinses Eugenie heeft op haar trouwdag een lieve foto gedeeld, samen met een gierend eerbetoon aan haar nieuwe echtgenoot.

Eugenie, 28, en zijn langdurige partner Jack Brooksbank, 32, trouwden in oktober in de St George’s Chapel in Windsor Castle.

De jonggehuwden lopen terug het gangpad door te zeggen ‘ik doe’. Foto: Steve Parsons / POOL / AFP Bron: AFP

Zes weken na de koninklijke gebeurtenis plaatste de negende in lijn op de troon een niet eerder geziene zwart-witfoto van het paar, samen met het bijschrift: ‘#TBT naar de grootste dag van mijn leven.’

Binnen het eerste uur had de foto al 60.000 likes verzameld.

#tbt naar DE grootste dag van mijn leven

Een bericht gedeeld door prinses Eugenie (@princesseugenie)

Helaas zien we geen vergelijkbare teruggooi van Prince Harry en Meghan Markle, die de knoop in mei van dit jaar op dezelfde locatie bonden.

Eugenie is een van de weinige leden van het koninklijk huis die een persoonlijk Instagram-account heeft, terwijl haar spraakmakende neefjes ver weg blijven van het runnen van hun eigen sociale media.

Een paar dagen na haar huwelijk gebruikte Eugenie haar persoonlijke pagina om een lieve foto van zichzelf en Jack te delen op hun grote dag, omringd door hun aanbiddelijke bruidsmeisjes en pageboys, waaronder prinses Charlotte, prins George en Robbie Williams ‘dochter, Teddy.

Jack en ik willen graag iedereen bedanken die betrokken was bij het maken van onze dag zo speciaal en voor alle prachtige wensen als we het huwelijksleven beginnen samen lachen. @alexbramall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *