Bikieprinsessen Rikki Louise en Allaina Vader lijken met elkaar uitgevallen te zijn.

Bikie geroosterd voor Louis Vuitton mislukt

Een ZWAAR getatoeëerde voormalige president van de Bandidos Motorcycle Club die zichzelf 'berucht' noemt, wordt gebrand en probeert een beetje te hard om indruk te maken op zijn maten.

Nadat hij eerder dit jaar zijn relatie met zijn verloofde had verbroken, heeft Brett ‘Kaos’ Pechey zijn sociale media-pagina's gepoetst met zijn nieuwste luxe aankopen.

Pechey heeft zijn nieuwste aankopen op Instagram laten zien. Afbeelding: Instagram

Pechey heeft zijn nieuwste aankopen op Instagram laten zien. Afbeelding: Instagram Bron: geleverd

De voormalige bikie pronkt met een nieuw autoticket. Afbeelding: Instagram

De voormalige bikie pronkt met een nieuw autoticket. Afbeelding: Instagram Bron: geleverd

Zijn 5905 volgers op Instagram hebben foto's en verhalen laten zien die pronken met zijn aankopen, die onlangs dozen bevatten met de logo's van Gucci en Louis Vuitton.

Pechey woont nu in Perth als hij te maken krijgt met juridische ellende. Afbeelding: geleverd

Pechey woont nu in Perth als hij te maken krijgt met juridische ellende. Afbeelding: Meegeleverde bron: News Corp Australia

Vorige week was de voormalige fietser die in Perth woonde weer bezig, toen hij een afbeelding uploadde met een bon voor de aankoop van een Range Rover Sport met een prijs van $ 160.000.

‘Nieuwe auto voelt,’ schreef hij naast de foto met emoji's met middelvinger en wenkbrauwen.

‘Je moet jezelf van tijd tot tijd verwennen’, schreef hij naast foto's van dozen die al eerder waren gemarkeerd met elite modemerken.

Een van zijn Instagram-berichten – die hij nu heeft verwijderd – heeft echter tot massale branding op sociale media geleid nadat iemand had ontdekt waar de foto echt vandaan kwam.

Bekijk dit bericht op Instagram

Tag een partner die gewoon indruk wil maken op zijn vrienden

Een bericht gedeeld door Flop Hunting (@flop_hunting) op

Een afbeelding in omgekeerde volgorde van de foto van Mr Pechey van vijf Louis Vuitton-tassen – vermoedelijk opgestapeld in zijn huis – laat zien dat deze daadwerkelijk is genomen van Google Images.

Toen news.com.au de afbeelding omgekeerd doorzocht, kwam het op een Pinterest-pagina van een kortingsmodeklant genaamd Pursemode-verkoper.

Toen de Google Afbeeldingen-afbeelding begon te circuleren, werd deze opgepikt door de komische pagina Flop Hunting, en het heeft een golf van opmerkingen veroorzaakt.

‘Hoe gênant!’ Schreef een commentator.

‘Wat een flop,’ schreef een ander.

De heer Pechey maakte het uit met zijn zwaar getatoeëerde verloofde, Rikki-Louise Jones, na slechts enkele maanden van verloving.

In april plaatste ze een foto van zichzelf op de sportschool met de woorden: ‘Als je weet dat je een bruidsjurk moet zoeken … mag de taille kleiner worden en de buit groter worden’.

Pechey en Rikki-Louise Jones zijn eerder dit jaar uit elkaar gegaan. Afbeelding: Instagram

Pechey en Rikki-Louise Jones zijn eerder dit jaar uit elkaar gegaan. Afbeelding: Instagram Bron: geleverd

Het kwam snel na een schijnbare ruzie tussen mevrouw Jones en haar Instagram-sterrenzus Allaina Diana Jones, die langs de Instagram-naam van Allaina Vader gaat.

Mevr. Vader dateert van voormalig Hells Angels bikie Ben ‘Notorious’ Geppert.

Het nieuws van het voorstel van Pechey, dat werd begroet met felicitatiewensen van verschillende van de 33.7000 volgers van mevrouw Jones, kwam tijdens juridische onrust voor Pechey.

Pechey wordt geconfronteerd met aanklachten, waaronder mishandeling van de politie, opzettelijke schade en overlast.

In april zou Pechey betrokken zijn geweest bij een uitstel van drie uur waarbij 26 politie betrokken was. Naar verluidt barricadeerde hij zichzelf in het huis van mevrouw 'Gold Coast, bewapend met zwaarden en dreigde hij officieren te laten vallen' als ze niet op hem neerschieten '.

Bikieprinsessen Rikki Louise en Allaina Vader lijken met elkaar uitgevallen te zijn.

Bikieprinsessen Rikki Louise en Allaina Vader lijken met elkaar uitgevallen te zijn. Bron: Geleverd

Hij werd op borgtocht vrijgelaten door de Southport Magistrates Court nadat hij beschuldigd werd van mishandeling door de politie, opzettelijke schade en overlast en zal op een later tijdstip opnieuw verschijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *