Ben Affleck ziet er in 2016 rommelig uit in het openbaar.

Ben Affleck's droevige geschiedenis van alcoholverslaving

Het persoonlijke leven van BEN Affleck staat opnieuw in de schijnwerpers.

De Hollywood-ster, 46, heeft naar verluidt ingecheckt in rehab na zijn vervreemde vrouw Jennifer Garner, 46, geënsceneerd een interventie, volgens meerdere rapporten.

Het is niet de eerste keer dat de acteur en regisseur in de loop van de jaren met dergelijke veldslagen werden geconfronteerd.

REHAB VERBLIJF, 2018

TMZ meldde voor het eerst op 22 augustus dat de ster een behandelingsfaciliteit controleerde nadat Garner naar zijn Pacific Palisades-huis was gegaan om met hem te gaan zitten. Garner verliet naar verluidt het huis zichtbaar geschokt voordat hij kort daarna terugkeerde met een onbekende vrouw. Daarna stapten ze alle drie in een auto en gingen op weg naar een behandelingscentrum.

The Blast verkreeg foto's van Affleck die in de dagen voorafgaand aan zijn gesprek met Garner een levering alcohol bij hem thuis ontving.

Affleck is continu in behandeling geweest en heeft vergaderingen voor alcoholmisbruik bijgewoond, meldt People . De publicatie merkt ook op dat hij wist dat hij behandeling nodig had en dat hij erover sprak. Naar verluidt verzette hij zich niet tegen de pleidooien van Garner voor hem om de revalidatie in te gaan.

Affleck is naar verluidt in een inleverende behandelingsfaciliteit, waar hij voor een langere periode zal verblijven.

Ben Affleck wordt naar de afkickkliniek gebracht. Afbeelding: Backgrid

Ben Affleck wordt naar de afkickkliniek gebracht. Afbeelding: Backgrid- bron: BackGrid

OPENBARE TOELATING, 2017

Affleck sprak in maart 2017 over de behandeling via sociale media.

‘Ik heb de behandeling voor alcoholverslaving afgerond; iets waar ik in het verleden mee te maken heb gehad en zal blijven confronteren, ‘zei hij in een Facebook-bericht.

Hij verwees naar zijn drie kinderen met Garner – Violet, Seraphina en Sam – in de post.

‘Ik wil het leven ten volle leven en de beste vader zijn die ik kan zijn’, zei hij. ‘Ik wil dat mijn kinderen weten dat het geen schande is om hulp te krijgen wanneer je het nodig hebt, en om een bron van kracht te zijn voor iedereen die hulp nodig heeft, maar bang is om de eerste stap te zetten.

‘Ik heb geluk dat ik de liefde van mijn familie en vrienden heb, inclusief mijn co-ouder, Jen, die me heeft gesteund en voor onze kinderen heeft gezorgd toen ik het werk deed dat ik wilde gaan doen.’

Affleck sloot het bericht af door het te noemen ‘de eerste van de vele stappen die worden gezet in de richting van een positief herstel’.

GARNER-SCHEIDING EN ANDERE RELATIES, 2015

Garner en Affleck hebben hun split aangekondigd in juni 2015, na een huwelijk in Turks- en Caicoseilanden op 29 juni 2005.

‘Na veel nadenken en zorgvuldige afweging hebben we de moeilijke beslissing genomen om te scheiden’, zeiden ze in een verklaring.

‘We gaan met liefde en vriendschap voor elkaar en streven naar co-ouderschap van onze kinderen, van wie we de privacy eisen dat we in deze moeilijke tijd gerespecteerd worden. Dit is onze enige opmerking over deze privé-familiezaak. '

Affleck ging naar verluidt verder met de toen 28-jarige oppas van de familie, Christine Ouzounian.

Het duurde tot april 2017 voordat Garner en Affleck officieel een echtscheiding vroegen . Hoewel hun scheiding nog niet is afgerond, heeft Affleck de krantenkoppen gehaald voor zijn relatie met Lindsay Shookus, 38.

Affleck is in juli 2017 begonnen met de datering van de producer van Saturday Night Live . Onlangs werd echter onthuld dat ze uit elkaar gingen en dat de splitsing een tol eiste van de soberheid van de acteur.

Nieuws over een nieuwe rehab stint komt nadat de verontruste acteur werd gezien in de stad met de 22-jarige Playboy- model Shauna Sexton, die naar verluidt zijn nieuwe vriendin is.

Ben Affleck en Jennifer Garner in 2014.

Ben Affleck en Jennifer Garner in 2014. Bron: Getty Images

Ben Affleck en Lindsay Shookus in 2017.

Ben Affleck en Lindsay Shookus in 2017. Bron: geleverd

REHAB STINT, 2001

Affleck is naar verluidt in augustus 2001 in een Malibu revalidatiecentrum terechtgekomen.

Mensen meldden in die tijd dat Affleck contact opnam met een vriend en zei dat hij hulp nodig had. Uiteindelijk verbond hij zich met een andere grote naam: Charlie Sheen.

Sheen had op dat moment drie jaar soberheid onder zijn riem, zei People . Hij voegde eraan toe dat hij Affleck een kamer in het exclusieve revalidatiecentrum Promises had helpen krijgen en hem daar een lift gaf.

‘Ik ging naar revalidatie omdat ik 29 was en te veel feesten en niet veel grenzen had en mijn hoofd leeg had en probeerde een idee te krijgen van wie ik wilde zijn’, vertelde Affleck aan The Hollywood Reporter in een profiel van 2012. ‘ ‘Het was meer een 'laat me mezelf rechtop zetten', voordat het een rite de passage werd. '

Ben Affleck ziet er in 2016 rommelig uit in het openbaar.

Ben Affleck ziet er in 2016 rommelig uit in het openbaar. Bron: Getty Images

COMMENTS ON SOBRIETY, 1998

Affleck legde zijn keuze uit om zich te onthouden van alcohol.

‘Ik wilde gewoon stoppen. Ik begon spijt te krijgen van dingen die ik deed toen ik dronken was, ‘vertelde hij USA Today in juni 1998.

Hij voegde eraan toe: ‘Het is grappig om onaangenaam of onbeheerst te zijn, maar dan is het zoiets als:’ Ik denk dat ik de gevoelens van die persoon heb geschaad. Ik maakte mezelf voor de gek 'of' ik wilde dat meisje niet kussen '. Ik heb bijna geen remmingen, dus het is gevaarlijk voor mij. ‘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *